Hyster Gáz / Diesel üzemű ellensúlyos targoncák

DIESEL ÉS GÁZ ÜZEMŰ TARGONCÁK 1,6 – 2 TONNA KATEGÓRIÁBAN

A Fortens széria belépő és egyben legkisebb modelljei a H1.6 FT , H1.8FT és a helytakarékos H2.0FTS. Mind három típus elérhető gázos illetve diesel üzemmódban, valamint hihetetlen széles választékú specifikációkban. A gépcsalád jellemzően palettás áruk mozgatására lett kifejlesztve, különösen olyan területeken ahol szűk helyen kell mozogni, vagy például kamiont kell rakodni. Emellett precíziós feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak, mint például folyékony fémöntés, hordó és ipari gumiabroncsfogás és forgatás.Fortens illetve Fortens Advance konfigurációkban érhetőek el 2.6 L-es Diesel és 2.0 L-es LPG motorral, így még hatékonyabbak a legintenzívebb akár 24 órás logisztikai és disztribúciós tevékenységek elvégzésére.A Hyster H 1.6-2.0 FT diesel és gázüzemű homlokvillás targoncák legfőbb jellemzői:

 • Masszív és időtálló vázszerkezet: előnye a tartósság és stabilitás mellett a kivételes teherbírás akár nagy magasságban. Igen csekély mértékű a maradékteher veszteség.
 • Választhatók Electronic Powershift (Fortens) és DuraMatch™ (Fortens Advance) sebességváltókkal. Az elektronikusan vezérelt DuraMatch™ sebességváltó kezeli a targonca sebesség csökkenését és irányváltoztatásait hozzájárulva ezzel a fék és gumi élettartamának megnöveléséhez és a váltó kopásának megelőzéséhez. Továbbá a DuraMatch™ váltómű 95%-ban megegyezik a hidrosztatikus hajtás jellemzőivel, csak annak káros mellékhatási nélkül (olajforralás, meghibásodás esetén magas javítási költségek).
 • Irányváltás és megállás: az intelligens váltó számos beállítási lehetőséget kínál, melye teljes mértékben az adott körülménykehez igazíthatóak. Emelkedő visszagurulás gátló, intenzív lassítási lehetőség. Az irányváltások rángásmentesen, finom átmenetben történnek, valamint a hidraulika működtetése során a motort csak olyan fordulatszámon tartja, mely biztosítja a szükséges olajnyomást, se többet se kevesebbet.
 • A Pacesetter VSM™ ipari fedélzeti számítógép a targonca teljesítményét tudja korrigálni és optimalizálni az alkalmazás igényeinek megfelelően. Ennek köszönhetően jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el, illetve a gép élettartamára is igen pozitív hatással van.
 • A karbantartást nem igénylő Hyster menetstabilizáló (HSM) fokozza az oldalirányú stabilitást ,mely a hátsó hídba van integrálva. A biztonságra kiemelt figyelmet kell fordítani és a Hyster ehhez minden szempontból hozzájárul.
 • Az innovatív kezelőkabin kivitelezés kiváló térlátást és könnyű hozzáférést biztosít a targoncavezetőnek a kényelmesen elhelyezett vezérlőkhöz. A kabinból tökéletes a kilátás minden irányban, mely zárt kabin esetén se csökken.
 • A felmerült igényekhez igazodva számos egyéb lehetőség választható, mint például:
  • beépített mérleg
  • ütközésérzékelés, azonnali vagy késleltetett motorleállítással
  • rugalmas emelővilla mozgás: mely a törékeny rakatok szállításakor óvja a rakat épségét a rázkódástól
  • PIN kódos vagy kártyás indítási mód
  • egyedi világítási megoldások, rakat melletti fény, gyalogos figyelmeztető fény, fényes nappali fény a jobb láthatóság érdekében
  • poros / szennyezett körülmények esetére HD kivitel

 Összegezve a gépcsalád mindhárom modellje biztonságos, megbízható és költséghatékony megoldás az anyagmozgatási feladatokra. Továbbá felhasználó barát kialakítása komfortos munkakörülményeket biztosít a gépkezelő számára. Ez tetten érhető az ülés, kormány és hidraulika kezelőegységek elhelyezkedésén: ezen egységek könnyedén elérhetőek és a gépkezelőnek nem kell felesleges mozgást végeznie. Ne felejtsük el, hogy egy gépkezelőre milyen hatással van egy kényelmes munkahely: egy intenzív műszakban ahol órákig kell folyamatosan dolgozni a targoncával és koncentrálni, akkor nem mindegy a kezelő mennyire fárad el. A Fortens széria ilyen szempontból is előnyös választás, mert kényelmi funkcióinak köszönhetően a kezelő hatékonyságát is elősegíti. Amennyiben Ön érdeklődik termékünk iránt, kérjen időpontot honlapunkon és kollégáink örömmel meglátogatják. Továbbá lehetőséget biztosítunk, hogy kipróbálhassa gépeinket. 

Model Model Designation Load Capacity (kg) Load Centre (mm) Lift Height (mm) Engine Transmission
H1.6FT Fortens 1600 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
H1.8FT Fortens 1800 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
H2.0FTS Fortens 2000 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
H1.6FT Fortens Advance 1600 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed
H1.8FT Fortens Advance 1800 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed
H2.0FTS Fortens Advance 2000 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed

Technikai Specifikáció letöltése :

H1.6-2.0FTS.pdf

Fortens Range.pdf