BEMUTATKOZÁS

Az alábbiakban szeretnénk a Kőrös – Spedit cégcsoportot bemutatni.

KŐRÖS – SPEDIT ZRT.
Cégünk 1993-ban alakult Kőrös – Spedit Kft. néven Kiskőrösön, majd 1997-ben zártkörűen működő részvénytársasággá alakult át. Cégünk látja el a HYSTER targoncák és emelőgépek hazai márkaképviseletét. HYSTER targonca az 1980-s évek óta kapható Magyarországon. A folyamatosan fejlesztett, megbízható termékek kivívták a vásárlók elégedettségét. A Hyster széleskörű kínálatában az egyszerű kézi hidraulikus emelőktől az 52 tonnás konténerrakodóig számos emelőgép fajta megtalálható. Az emelőgépek biztonsági berendezései, vezethetősége, állítható emelési funkciói, kényelmi berendezései az innovatív műszaki fejlesztéseknek köszönhetően kiemelkedő minőséget nyújtanak, segítve a biztonságos és hatékony munkavégzést. A robbanó motoros targoncák teljesítik a környezetvédelem legmagasabb elvárásait, az elvárható legtakarékosabb üzemanyag fogyasztás mellett. A kiemelkedő minőségű szerviz tevékenységnek köszönhetően a cég ügyfélköre, árbevétele folyamatosan növekedett.

Szervezettségünknek és motiváltságunknak köszönhetően 2002-ben elnyertük a HYSTER targoncák magyarországi forgalmazásának a jogát. Az új és használt Hyster targoncák kereskedelmével, bérbeadásával teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

 

Kőrös – Spedit cégcsoport
Cégeink a kezdetektől fogva 100%-os magyar tulajdonban vannak.

Minden dolgozónk rendelkezik a tevékenységéhez szükséges engedélyekkel és az előírásoknak megfelelő szakképzettséggel. A magas színvonal folyamatos biztosításához saját belső minőségbiztosítási rendszert működtetünk, amely kiterjed a személyes felelősségvállalástól kezdve a folyamatok komplex szabályozására.

A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 82 fő

CÉLJAINK
Kifogástalan, magas színvonalú és precíz munkavégzéssel tovább erősíteni piaci pozíciónkat. Partnereink növekvő igényeihez és a technikai fejlődéshez igazodva biztosítani cégcsoportunk fejlődését.